ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πιθανή η παραμονή Κονέ στην Ουντινέζε

Ο Παναγιώτης Κονέ κάνει μία εξαιρετική προετοιμασία με την Ουντινέζε και έχουν αυξηθεί σημαντικά οι πιθανότητες παραμονής του και τη νέα σεζόν.

Πιθανή η παραμονή Κονέ στην Ουντινέζε

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, που παραμένει στη λίστα του Αντρέα Στραματσόνι, τα πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στο «Φρίουλη» και του χρόνου.

Ο Κονέ είχε αποφασίσει να μείνει στην Ιταλία και να παλέψει για μία θέση στην ενδεκάδα της Ουντινέζε και δείχνει να τα καταφέρνει.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι καλές του εμφανίσεις και στα φιλικά παιχνίδια της Ουντινέζε, με αποκορύφωμα το υπέροχο τέρμα που σημείωσε στο φιλικό με την Ούνιον.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της ιστοσελίδας tuttoudinese.it, που γράφει: «Το γκολ του Κονέ στο φιλικό με την Ουνιόν Βερολίνου μπορεί να είναι το εφαλτήριο για την αναγέννηση του Παναγιώτη Κονέ. Στην επάνοδό του στην Ουντινέζε από τη Φιορεντίνα, όπου δεν βρήκε χώρο στις επιλογές του Πάουλο Σόουζα, ο Έλληνας χαφ δείχνει να έχει ξαναβρεί τη φόρμα του. 

Το γκολ του ήταν το επιστέγασμα μίας εξαιρετικής απόδοσης που οδηγεί στην εκτίμηση ότι μπορεί να ανακάμψει στην Ουντινέζε. Ο Ιακίνι τον ξέρει καλά, αφού τον είχε παίκτη στην Μπρέσια. Και δουλεύει μαζί του ώστε να τον επαναφέρει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν από λίγα χρόνια. Γιατί ο Ιακίνι γνωρίζει ότι αν καταφέρει να εμφανίσει στο τερέν τον πραγματικό Κονέ θα έχει προσφέρει ένα πολύ σημαντικό ατού στην Ουντινέζε. Αυτή θα είναι η σεζόν της αλήθειας για τον Παναγιώτη. Πρέπει να πείσει ότι αποτελεί μία μεγάλη επένδυση για την οικογένεια Πότζο. Διαφορετικά θα αποτελέσει μία μεγάλη αποτυχία. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για εκείνον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...