ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει Κουτρουμπή η Αντάνασπορ (Pic)

Σύμφωνα με δημοσίευμα που προέρχεται από την Τουρκία, η Αντάνασπορ έχει βάλει στο μεταγραφικό στόχαστρό της, τον Γιώργο Κουτρουμπή.

Θέλει Κουτρουμπή η Αντάνασπορ (Pic)

Οι Τούρκοι κινούνται για να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή και μέσα στους ποδοσφαιριστές που εξετάζουν είναι και ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει τούρκικο δημοσίευμα και όπως τονίζει η Αντάνασπορ, θα κινηθεί για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν έχει τελεσφορήσει η περίπτωση του Άγγλου αμυντικού Στίβεν Τέιλορ, ο οποίος φέρεται να είναι αρνητικός να μετακομίσει στην Τουρκία, μετά και τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.