ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Του Σταθόπουλου η 12η αίτηση, αυτοπρόσωπη παρουσία ο Μαρινάκης!

Στον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Άρη Σταθόπουλο ανήκει η 12η αίτηση εξαίρεσης του εισαγγελέα της «εγκληματικής», Δασκαλόπουλου, με τον Μαρινάκη να ζητεί να παραστεί αυτοπροσώπως ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών!

Του Σταθόπουλου η 12η αίτηση, αυτοπρόσωπη παρουσία ο Μαρινάκης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12η αίτηση εξαίρεσης του Δασκαλόπουλου, ανήκει στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας και πρώην αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Άρη Σταθόπουλο, ο οποίος βαρύνεται με 4 κακουργήματα, επειδή –σύμφωνα με τη δικογραφία- φέρεται να προσπάθησε να επηρεάσει τον Πέτρο Κωνσταντινέα να ευνοήσει τον Ολυμπιακό στο περίφημο παιχνίδι στην Ξάνθη στις 22/1/2012.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.