ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λεντέσμα: Η ήρεμη δύναμη στη μεσαία γραμμή

Με πολύ καλή παρουσία και ένα εκπληκτικό γκολ, ο Κριστιάν Λεντέσμα ήταν ο άνθρωπος που «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο φιλικό απέναντι στην Τσβόλε.

Λεντέσμα: Η ήρεμη δύναμη στη μεσαία γραμμή

Ο Αργεντινός μέσος ήρθε στο «τριφύλλι» για να προσφέρει απλότητα και σιγουριά στο κέντρο της ομάδας και ήδη από τα πρώτα παιχνίδια, κάτι τέτοιο γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Ο Λεντέσμα ήταν η επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι για τη θέση του αμυντικού μέσου και αρχίζει να δείχνει σιγά σιγά τους λόγους, που τον ήθελε τόσο ο Ιταλός τεχνικός.

Ήρεμος, απλός και σίγουρος στις μεταβιβάσεις του, δύσκολα κάνει το λάθος, ενώ όπως φάνηκε και σήμερα, έχει ένα εκπληκτικό δεξί πόδι, ικανό για πολλά πράγματα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τα πόδια του Λεντέσμα, πέρασε στο φιλικό με την Τσβόλε το μεγαλύτερο μέρος των επιθέσεων του Παναθηναϊκού, ενώ στο 26′ άνοιξε το σκορ με το απίστευτο σουτ που έπιασε, στην κορυφαία φάση του αγώνα.

Παράλληλα, ο 33χρονος προσφέρει κάτι που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα και αυτό δεν είναι άλλο από τα καλά στημένα, καθώς πολλά κόρνερ του Λεντέσμα απόψε μετατράπηκαν σε επικίνδυνες φάσεις για την εστία των Ολλανδών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...