ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μ’ αυτούς παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή και τον Παμβοχαϊκό, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο βόλεϊ.

Μ’ αυτούς παίζει ο Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Το σύστημα διεξαγωγής του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2016-17 αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ στην συνεδρίαση που έγινε στην Πορταριά 17-18 Ιουλίου.

Αποφασίστηκε επιστροφή στο σύστημα των τεσσάρων ομίλων με τρεις ομάδες. Ο Ηρακλής Χαλκίδας, η Παναχαϊκή, ο ΠΑΟΚ και η Κύζικος Νέας Περάμου ανέλαβαν τις έδρες των ομίλων. Η Α΄ φάση των ομίλων θα διεξαχθεί 14-16 Οκτωβρίου, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2016-17.

Ο πρώτος κάθε ομίλου θα προκριθεί στο φάιναλ-4 που θα γίνει στην Κύπρο το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου 2017 (28-29/1) αλλά η έδρα θα αποφασιστεί σε συνεργασία με την κυπριακή ομοσπονδία.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΙΓΚ ΚΑΠ «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» 2016-17

Α΄ όμιλος (Χαλκίδα): Ηρακλής Χαλκίδας, Ολυμπιακός, ΑΟΠ Κηφισιά

Β΄ όμιλος (Πάτρα): Παναχαϊκή Πετοσφαίριση, Παναθηναϊκός, ΓΑΣ Παμβοχαϊκός

Γ΄ όμιλος (Θεσσαλονίκη): ΠΑΟΚ, ΑΟ Ορεστιάδα, Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Δ΄ όμιλος (Η έδρα θα ανακοινωθεί άμεσα): Κύζικος Νέας Περάμου, Ηρακλής Πετοσφαίριση ΑΟ Φοίνικας Σύρου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...