ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ζιλμπέρτο έχει αναλάβει την υπόθεση

Θέλει Παναθηναϊκό ο Ρινάλντι

Ο Παναθηναϊκός πιέζει την Αρχεντίνος Τζούνιορς ώστε να κλείσει η συμφωνία για τον Λαουτάρο Ρινάλντι, ενώ επιθυμία του παίκτη είναι η μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

Θέλει Παναθηναϊκό ο Ρινάλντι

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Αρχεντίνος Τζούνιορς συνεχίζονται, για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του Λαουτάρο Ρινάλντι.

Ο Ρινάλντι είναι ο «εκλεκτός» του Ζιλμπέρτο Σίλβα για την επίθεση και ο Βραζιλιάνος αθλητικός διευθυντής των «πρασίνων», κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί ώστε να κλείσει η συμφωνία, όπως αναφέρει και το «Goal».

Προς την Αρχεντίνος υπάρχουν πιέσεις ώστε να ρίξει τις αυξημένες απαιτήσεις της, ενώ η επιθυμία του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα, αλλά και εκείνη του πατέρα του που είναι και μάνατζερ του, μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στις συζητήσεις.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.556 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστούν και εξελίξεις ίσως υπάρξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.