ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αρέσει ο Χουλτ

Η δημιουργία από τα ακραία μπακ, ήταν κάτι που έλειψε τα προηγούμενα χρόνια από τον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα με τον ερχομό του Χουλτ τα πράγματα αλλάζουν.

Αρέσει ο Χουλτ

Ο Νίκλας Χουλτ, έκανε μία αρκετά καλή εμφάνιση στο φιλικό-πρόβα τζενεράλε απέναντι στην Τσβόλε και έδωσε την ασίστ στο δεύτερο τέρμα του Παναθηναϊκού.

Ο Σουηδός μπακ, μπορεί να παίξει όλη την πλευρά, κάτι που έδειξε και χθες, είναι καλός στο δημιουργικό κομμάτι και αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις από τα αριστερά, που έλειπαν από τους «πράσινους» τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Χουλτ, μοιάζει πιο επικίνδυνος από τον Νάνο επιθετικά, έχει αρκετά ανεβάσματα και το κυριότερο, δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη άμυνα, όπως στη φάση του 2-0.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.462 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τα πόδια του ξεκίνησε το δεύτερο τέρμα του Παναθηναϊκού και ο Σουηδός χρεώθηκε την ασίστ, ενώ αν είχε περισσότερη δουλειά αμυντικά, θα είχαμε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον ίδιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.