ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το «ευχαριστώ» του Καραμπέτσου

Ο Φίλιππος Καραμπέτσος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, αλλά στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο της ομάδας.

Το «ευχαριστώ» του Καραμπέτσου

Ο πρώην τερματοφύλακας των «πρασίνων», μίλησε στην ιστοσελίδα «waterpololive.gr» και ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό, τους ανθρώπους και φυσικά τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κατάλαβα ότι δεν ήμουν στα πλάνα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, όμως θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συμπαίκτες μου εκεί, τους διοικούντες και τους φιλάθλους μας, οι οποίοι ήταν εκπληκτικοί και μας βοήθησαν πολύ. Αισθάνθηκα εκεί σαν το δεύτερο σπίτι μου. Ομως πλέον είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχει η νέα μου ομάδα, τους στόχους που οριοθετήθηκαν από τον προπονητή και τους παράγοντες του συλλόγου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.