ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Υποχρέωσή μας η πρόκριση στους ομίλους»

Για την... ευρωπαϊκή υποχρέωση του Παναθηναϊκού τη σεζόν που έρχεται και την προσπάθεια που γίνεται απ' όλους στην ομάδα μίλησε ο Μάρκους Μπεργκ στο panathinaikos24.gr.

«Υποχρέωσή μας η πρόκριση στους ομίλους»

Ο Σουηδός επιθετικός αναφέρθηκε στον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ενώ πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός φέτος θα πρέπει να παλέψει για τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ στο Panathinaikos24.gr:

Για την χθεσινή αναμέτρηση με την Τσβόλε και τον  προκριματικό του Europa League: «Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι σήμερα. Παίξαμε πολύ καλά και δεν αφήσαμε την αντίπαλο μας να μας κάνει ευκαιρίες.

Θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ αλλά ήταν απλά ένα φιλικό παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας για τα προκριματικά του Europa League».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 95.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους στόχους της ομάδας την φετινή σεζόν:«Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να παίξουμε στο Europa League φέτος.  Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα αποτυχία στην Ευρώπη. Είναι ένας μεγάλος στόχος που οφείλουμε και έχουμε υποχρέωση να πετύχουμε. Από κει και έπειτα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να παλέψουμε για τον τίτλο. Το σημαντικό είναι να μην χάσουμε βαθμούς στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...