ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Τα δίνει όλα… για Ρινάλντι

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε κι’ άλλο την προσφορά του στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, στην προσπάθειά του να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του Λαουτάρο Ρινάλντι.

Τα δίνει όλα… για Ρινάλντι

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει έναν επιθετικό και να κλείσει-κατά πάσα πιθανότητα-το ρόστερ της φετινής χρονιάς, με τον Λαουτάρο Ρινάλντι να βρίσκεται εδώ και μέρες στο προσκήνιο.

Το σίριαλ με τον Αργεντινό, καλά κρατεί, μπορεί οι «πράσινοι» να έχουν συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την ομάδα του, την Αρχεντίνο Τζούνιορς.

Σύμφωνα με τα σημερινό Τύπο, ο Παναθηναϊκός αύξησε την προσφορά του, προσφέροντας πλέον 200.000 ευρώ, συν ένα μπόνους 50.000, εφόσον ο παίκτης συμπληρώσει ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και όλα αυτά, για να αγοράσει το 50% των δικαιωμάτων του Ρινάλντι, αφού το υπόλοιπο ανήκει σε διάφορα γραφεία μάνατζερ. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται όλα είναι πιθανά και ανοικτά, ωστόσο μέχρι τούτη την ώρα, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.