ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δαγκωτό… Λουντ

Ο Ρόμπιν Λουντ, με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του και την πορεία του σε όλη την προετοιμασία, αποτελεί μια νέα μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό.

Δαγκωτό… Λουντ

Τελικά, η μεταγραφή του Φιλανδού, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι δε διένυσε και την καλύτερη του σεζόν πέρσι, μπορεί να αποτελέσει ένα νέο «όπλο» στην «πράσινη φαρέτρα».

Ο νεαρός άσος, δείχνει να προσαρμόζεται πλήρως, έχει βρει ρυθμό, δεν έχει μέχρι στιγμής τουλάχιστον-μακάρι να μείνει έτσι-τραυματισμούς, οι οποίοι την προηγούμενη χρονιά, του στέρησαν τη δυνατότητα να πάρει πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια και αποτελεί επί της ουσίας, μια… καινούργια μεταγραφή για το «τριφύλλι».

Ο Φινλανδός, βρίσκεται μέσα στις φάσεις, βγάζει γκολ, έχει εξαιρετικές κινήσεις μέσα στην περιοχή, δοκιμάζει σουτ, ενώ και οι μεταβιβάσεις του είναι πολύ καλές. Δείχνει να έχει «κουμπώσει» με τους υπόλοιπους επιθετικούς και το μειονέκτημα της ταχύτητας το εκμεταλλεύεται με την ποιότητα που διαθέτει.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς, πως αυτός και ο Μπεργκ, είναι οι μόνοι σίγουροι… για τη βασική ενδεκάδα, στο πρώτο ματς με την ΑΙΚ, την ερχόμενη Πέμπτη στη Λεωφόρο (28/7).

Μακάρι ο Λουντ να συνεχίσει έτσι, διότι αν η πορεία του είναι ανοδική, θα αποτελέσει μια ακόμα ποιοτική επιλογή στο rotation του Αντρέα Στραματσόνι, σε μια σεζόν, όπου οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές, μα πάνω απ’ όλα απαιτητικές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.