Μπάσκετ

Ο «χάρτης» των ξένων στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης

Ο «χάρτης» των ξένων στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης

Με αφορμή την αλλαγή κανονισμών στην Α1 σχετικά με τους ξένους παίκτες, σας παρουσιάζουμε τι ισχύει στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και βγάζει συμπεράσματα.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού για αλλαγή στο καθεστώς των ξένων παικτών στο ελληνικό πρωτάθλημα (από 4+2 σε 6 ξένους δίχως περιορισμούς) ψηφίστηκε από τις περισσότερες ομάδες (12-2 υπέρ της «πράσινης» πρότασης) κατά τη γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ την Τετάρτη (20/7).  Έτσι, όπως είναι γνωστό τις τελευταίες ώρες, οι ελληνικές ομάδες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής έξι ξένων παικτών στην Α1, οι οποίοι δεν θα πρέπει αναγκαστικά να είναι κοινοτικοί. Ο κανονισμός αυτός θα τεθεί σε ισχύ από τον δεύτερο γύρο του νέου πρωταθλήματος (σεζόν 2016-2017).

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version