ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα το τμήμα σκοποβολής, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαρίστησε την εταιρεία ACCOUNTING SOLUTIONS AE και ειδικά τον κ. Βαγγέλη Φάκο, παλιό σκοπευτή του «τριφυλλιού», για την στήριξη του στο τμήμα.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ACCOUNTING SOLUTIONS AE (asnetwork.gr) και ειδικά τον κ. Βαγγέλη Φάκο, παλιό  σκοπευτή  του Τριφυλλιού, για τη στήριξή τους στο τμήμα Σκοποβολής του Συλλόγου μας, μέσω της χορηγίας χρηματικού ποσού με τη μορφή δωρεάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...