ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με κόσμο η ΑΪΚ στη Λεωφόρο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε εισιτήρια στην ΑΙΚ και στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες της ερχόμενη Πέμπτη (28/07), ο σύλλογος από τη Σουηδία θα έχει τη συμπαράσταση 888 φιλάθλων της.

Με κόσμο η ΑΪΚ στη Λεωφόρο

Όπως ενημέρωσε η ΑΪΚ Στοκχόλμης μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, οι «πράσινοι» συμφώνησαν να τους δώσουν εισιτήρια και στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης (28/07), η ΑΪΚ θα έχει τη συμπαράσταση 888 φίλων της, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στη θύρα 6 του «Απ. Νικολαΐδης».

Παράλληλα, ενημέρωσαν πως η αποστολή της ομάδας, θα βρίσκεται στη χώρα μας την Τετάρτη (27/07).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.