ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θέλω να βοηθήσω», είπε ο Αργεντινός

O Λέτο είναι εδώ!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο, διαψεύδει τα προγνωστικά… και δηλώνει έτοιμος για το ματς με την ΑΙΚ Στοκχόλμης!

O Λέτο είναι εδώ!

Οι ηγέτες στα δύσκολα δεν κρύβονται και ο Λέτο, σίγουρα είναι ένας απ’ αυτούς. Ο Αργεντινός άσος, ο οποίος προπονήθηκε χθες, έδειξε σε αρκετά καλή κατάσταση και όπως αναφέρει η «Live Sport», σε συνομιλία που είχε με τον Αντρέα Στραματσόνι, του είπε πως θέλει να παίξει την Πέμπτη απέναντι στην ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Ιατρικά ο Λέτο είναι καλά και γι’ αυτό άλλωστε προπονήθηκε χθες. Λογικά θα βρίσκεται στην αποστολή για το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας, αλλά πολύ δύσκολα θα πάρει θέση βασικού.

Σε κάθε περίπτωση, η ενδεχόμενη παρουσία του και μόνο στην αποστολή της ομάδας, αποτελεί ένα συν για το «τριφύλλι», αφενός γιατί ο Στραματσόνι θα έχει μια ακόμα ποιοτική αλλαγή στον πάγκο του και αφετέρου διότι ο «Σέμπα» με το πάθος και την… ψυχή που διαθέτει, μπορεί ακόμα και από την… άκρη του γηπέδου να προσφέρει.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.