ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τι του είπε ο Ντομινίκ Ουΐλκινς

Σίνγκλετον: «Τα πάντα με τον Παναθηναϊκό»

Τους λόγους για τους οποίους ήρθε στον Παναθηναϊκό, αλλά και τους στόχους της ομάδας, ανέφερε ο Κρις Σίνγκλετον σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Σίνγκλετον: «Τα πάντα με τον Παναθηναϊκό»

Ο Αμερικανός άσος ανυπομονεί να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, δηλώνει έτοιμος για… μεγάλα πράγματα, ενώ εκθειάζει τον Γιάννη Μπουρούση!

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του 26χρονου Αμερικανού στην εφημερίδα «Αγορά»:

Για τις προσδοκίες του με τον Παναθηναϊκό: 

«Με τη νέα μου ομάδα θέλω να κερδίσω τα πάντα. Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του ρόστερ δείχνουν ότι αυτοί ακριβώς είναι οι στόχοι μας. Οι προσδοκίες είναι υψηλότατες και είμαι έτοιμος να τις κάνω πραγματικότητα».

Για το κίνητρό του: 

«Υπάρχει μεγάλο κίνητρο από το να είσαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, σε μία ιστορική ομάδα; Με αυτή τη μεταγραφή ανεβαίνω κι εγώ επίπεδο. Ο στόχος μου είναι σαφής. Ένα ακόμη αστέρι, για τον έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο. Άλλωστε, στον Παναθηναϊκό κάθε χρόνο αυτός πρέπει να είναι ο στόχος, αυτή είναι η ιστορική παρακαταθήκη της ομάδας».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 166.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον λόγο που έμεινε στην Ευρώπη: 

«Δεν βιάζομαι, δεν έχω άγχος για ένα τέτοιο βήμα. Όλοι μού έλεγαν να έρθω στον Παναθηναϊκό. Ο τρόπος που με προσέγγισαν ήταν πραγματικά πολύ τιμητικός. Ακόμα και οι φίλαθλοί μας επικοινώνησαν μαζί μου. Μου έδωσε τις καλύτερες πληροφορίες και ο Ντομινίκ Γουίλκινς. Μου είπε πόσο ευτυχισμένο μπορεί να με κάνουν η ομάδα και η Ελλάδα. Είμαστε οικογενειακοί φίλοι».

Για τη συνεργασία του με τον Μπουρούση: 

«Πέρυσι παίξαμε αντίπαλοι στον μικρό τελικό. Ήταν “φονιάς”. Ευτυχώς εφέτος θα είμαστε συμπαίκτες. Ο Μπουρούσης είναι κορυφαίος στην Ευρωλίγκα και για αυτό προσέλκυσε και το ενδιαφέρον των Σπερς. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.