ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στις 100.000 η διαφορά

«Σκληρό» πόκερ για Ρινάλντι

Το σίριαλ Ρινάλντι καλά κρατεί, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιτευχθεί συμφωνία με την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Στα 100 χιλ. η διαφορά των δύο πλευρών.

«Σκληρό» πόκερ για Ρινάλντι

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει επιθετικό και το θέλει… σύντομα, καθώς με τον Λέτο να μη βρίσκεται στο 100% (και δεν είναι και καθαρό φορ φυσικά) και μοναδικό ετοιμοπόλεμο τον Μπεργκ, αντιλαμβάνεται κανείς, πως η ανάγκη παρουσίας ενός ακόμα σέντερ φορ, κρίνεται επιτακτική.

Οι «πράσινοι» εδώ και μέρες κάνουν μεγάλη προσπάθεια να «κλείσουν» τον Λαουτάρο Ρινάλντι, με τον οποίο έχουν συμφωνήσει, ωστόσο δεν έχει συμβεί το ίδιο και με την ομάδα του, καθώς σύμφωνα με το «Goal» υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 200.000 συν 50.000 bonus, ενώ η Αρχεντίνος ζητάει  300.000 συν 50.000, διαφορά που αποτελεί και το αγκάθι μέχρι στιγμής.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό και στον Ζιλμπέρτο που χειρίζεται το θέμα, υπάρχει αισιοδοξία, ωστόσο τίποτα δε θεωρείται δεδομένο, όλα τα σενάρια είναι πιθανά, από το να συμφωνήσει μέχρι το να στραφεί το «τριφύλλι» σε άλλες λύσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.