Στις 100.000 η διαφορά

«Σκληρό» πόκερ για Ρινάλντι

Το σίριαλ Ρινάλντι καλά κρατεί, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιτευχθεί συμφωνία με την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Στα 100 χιλ. η διαφορά των δύο πλευρών.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει επιθετικό και το θέλει… σύντομα, καθώς με τον Λέτο να μη βρίσκεται στο 100% (και δεν είναι και καθαρό φορ φυσικά) και μοναδικό ετοιμοπόλεμο τον Μπεργκ, αντιλαμβάνεται κανείς, πως η ανάγκη παρουσίας ενός ακόμα σέντερ φορ, κρίνεται επιτακτική.

Οι «πράσινοι» εδώ και μέρες κάνουν μεγάλη προσπάθεια να «κλείσουν» τον Λαουτάρο Ρινάλντι, με τον οποίο έχουν συμφωνήσει, ωστόσο δεν έχει συμβεί το ίδιο και με την ομάδα του, καθώς σύμφωνα με το «Goal» υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 200.000 συν 50.000 bonus, ενώ η Αρχεντίνος ζητάει  300.000 συν 50.000, διαφορά που αποτελεί και το αγκάθι μέχρι στιγμής.

Στον Παναθηναϊκό και στον Ζιλμπέρτο που χειρίζεται το θέμα, υπάρχει αισιοδοξία, ωστόσο τίποτα δε θεωρείται δεδομένο, όλα τα σενάρια είναι πιθανά, από το να συμφωνήσει μέχρι το να στραφεί το «τριφύλλι» σε άλλες λύσεις.

Exit mobile version