ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Είχα πρόταση από το NBA μετά τον Παναθηναϊκό»

Στην αποκάλυψη, πως είχε πρόταση από το NBA ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, προχώρησε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

«Είχα πρόταση από το NBA μετά τον Παναθηναϊκό»

Ο Σέρβος σέντερ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο, αποκάλυψε πως μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, είχε πρόταση από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Ο λόγος που δεν προχώρησε η μεταγραφή, ήταν τα λίγα λεπτά συμμετοχής που θα είχε ο Ραντούλιτσα, κάτι που τον έκανε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

«Είχα πρόταση να πάω στο NBA, ως τρίτος σέντερ, αλλά δεν θα είχα πολλά λεπτά συμμετοχής και έτσι αποφάσισα να πάω στην Αρμάνι Μιλάνο, όπου εκεί σίγουρα θα παίζω πολύ περισσότερο και θα έχω καλύτερο ρόλο», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος στην ιστοσελίδα «novosti.rs» και συνέχισε:

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 27.407 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Από τότε που έμεινα ελεύθερος, τόσο η Αρμάνι όσο και ο κόουτς Ρέπεσα, έδειξαν πως με ήθελαν πολύ. Πήγα σε μία ομάδα με πλούσια παράδοση, με τα περισσότερα τρόπαια στην Ιταλία, που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και θέλει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα της Ιταλίας και την Ευρωλίγκα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...