ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νίκη για Τορόντο, Χ2 για τη Σταντάρ Λιέγης

Λίγες ημέρες πριν οι ελληνικές ομάδες ριχτούν στη μάχη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και το κουπόνι του Σαββάτου που κρατάμε στα χέρια μας περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τις οποίες προκύπτουν κάποια δυνατά προγνωστικά.

Νίκη για Τορόντο, Χ2 για τη Σταντάρ Λιέγης

Λίγες ημέρες πριν οι ελληνικές ομάδες ριχτούν στη μάχη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και το κουπόνι του Σαββάτου που κρατάμε στα χέρια μας περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τις οποίες προκύπτουν κάποια δυνατά προγνωστικά. Στο Βέλγιο διεξάγεται το Σούπερ Καπ μεταξύ Κλαμπ Μπριζ και Σταντάρ Λιέγης, ενώ Σούπερ Καπ έχουμε και στη Ρωσία μεταξύ ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζενίτ.

Πριν αρχίζουμε να αναλύουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος να αναφέρουμε πως στο Betarades.gr θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Paysafe και τις εταιρείες που τη δέχονται ως μέθοδο κατάθεσης.

Προβάδισμα για τη Σταντάρ Λιέγης

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με την αναμέτρηση Κλαμπ Μπριζ – Σταντάρ Λιέγης και το Χ2 σε απόδοση 2.10. Πρόκειται για τον τελικό Σούπερ Καπ που διεξάγεται στην έδρα της πρωταθλήτριας Κλαμπ Μπριζ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα, περνάμε απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι. Με ενθουσιασμό και διάθεση για διεκδίκηση υψηλών στόχων ξεκινά τη φετινή σεζόν η Σταντάρ Λιέγης. Η περσινή χρονιά κρίθηκε επιτυχημένη εξαιτίας της κατάκτησης του Κυπέλλου έπειτα από πέντε χρόνια, τρόπαιο που απ’ τη μια ήρθε να προστεθεί στην τροπαιοθήκη του συλλόγου και απ’ την άλλη προσέφερε το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για τη Σταντάρ, που σε κάποια φάση ανησυχούσε ακόμη και για υποβιβασμό, στο φινάλε συμμετείχε ως… κομπάρσος στα πλέι οφ ΙΙ (είχε κερδίσει ήδη ευρωπαϊκό εισιτήριο απ’ το Κύπελλο).

Συνεχίζει στην άκρη του πάγκου ο Γιανίκ Φερέρα, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί με επιτυχία ένα φαινομενικά καλύτερο ρόστερ συγκριτικά με πέρυσι. Υπάρχει φοβερός ενθουσιασμός στον κόσμο, χαρακτηριστικό είναι ότι περίπου 14.000 οπαδοί βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση πριν το σημερινό ματς, ενώ η διοίκηση ενημέρωσε ότι έχουν πωληθεί ήδη 21.000 εισιτήρια διαρκείας! Εντός αποστολής οι νεοαποκτηθέντες Λαΐφης (μέσος, δανεικός από Ολυπιακό), Σισέ (αμυντικός χαφ, από Μαλίν), Μιγιά (επιθετικός μέσος, από Βίπερς) και Ζιλέ (τερματοφύλακας, από Κατάνια), εκτός αυτής ίσως το κορυφαίο απόκτημα, Μπιραμά Τουρέ, που ήρθε απ’ τη Ναντ. Πέντε φιλικά έπαιξε στη διάρκεια της προετοιμασίας η Σταντάρ Λιέγης, η οποία έμεινε αήττητη (4-1-0) και άφησε θετικές εντυπώσεις.

Παίρνει τη νίκη το Τορόντο

Περνάμε στο MLS και στην αναμέτρηση Τορόντο – Ουάσινγκτον από όπου επιλέγουμε τον «Άσσο» σε απόδοση 1.90. Από την εκτός έδρας ήττα με 1-2 από τους Σαν Χοσέ προέρχεται το Τορόντο, που κατάφερε να χάσει παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δυο παίκτες παραπάνω για 40 περίπου λεπτά, ενώ όταν βγήκαν οι κόκκινες στους γηπεδούχους το σκορ ήταν στο 1-1. Προφανώς και έφερε απογοήτευση και γκρίνια αυτό το αποτέλεσμα, με τον κόουτς Βάνεϊ να δείχνει ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά του. Πλέον το Τορόντο βρίσκεται στην 5η θέση της ανατολής με 24 βαθμούς όντας στο -9 από την κορυφή, ωστόσο έχει δυο παιχνίδια λιγότερα το οποία οφείλει να πάρει αν θέλει να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της περιφέρειας. Κόντρα στην Ουάσινγκτον η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη για τους γηπεδούχους, που στα πέντε τελευταία μετρούν μόλις μια νίκη και καλούνται να το επανέλθουν άμεσα. Τα πολλά προβλήματα φυσικά και μειώνουν τις λύσεις στα χέρια του Βάνεϊ, που δεν θα έχει για ακόμη μια φορά στη διάθεσή του αρκετούς παίκτες. Μεσοβδόμαδα αποκτήθηκε ο φορ, Ρίκετς, αλλά δεν αναμένεται να είναι στην αποστολή.

Δε χάνει η ΚΠΒ, νίκη για Ντισγκρίρι στην Ουγγαρία

Από τη Β’ Φινλανδίας επιλέγουμε το Χ2 της ΚΠΒ κόντρα στη Γιάρο σε απόδοση 2.05. Από την Ουγγαρία τώρα κρατάμε τον «Άσσο» της Ντισγκίρι με αντίπαλο την Ουϊπεστ σε απόδοση 2.00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.