ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΛΑΣ ΧΟΥΛΤ

«Πανέτοιμοι για ΑΪΚ»

Ο Νίκλας Χουλτ σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ΑΪΚ Στοκχόλμης θα «πάει» το παιχνίδι στη δύναμη ενώ επεσήμανε ότι οι «πράσινοι» είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι γι' αυτές τις αναμετρήσεις.

«Πανέτοιμοι για ΑΪΚ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Goal»:

Για τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου του «τριφυλλιού» δήλωσε ότι «Έχω ένα καλό ρεκόρ απέναντί τους και ελπίζω πραγματικά να το συνεχίσω αυτό και τώρα με τον Παναθηναϊκό. Όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παίξουμε χαλαρά. Είναι μια καλή ομάδα. Σύμφωνοι ποιοτικά μπορεί να μην είναι στο επίπεδο του Παναθηναϊκού όμως πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια.

Είναι ένας αντίπαλος που πολεμάει. Θα πολεμήσει σκληρά μέσα στο γήπεδο για κάθε πιθανότητα που έχει και θα προσπαθήσει τακτικά να πάει το παιχνίδι στη δύναμη και στα δικά της χαρακτηριστικά. Θέλει λοιπόν, μεγάλη προσοχή».

Για την προσαρμογή των νέων παικτών υποστήριξε ότι «Ήταν εύκολο για όλους μας. Γιατί όλοι μας υποδέχθηκαν πολύ καλά, πολύ σωστά μέσα στην ομάδα και το έκαναν πολύ εύκολο αυτό για εμάς που ήρθαμε τώρα στον Παναθηναϊκό. Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία σε δυνατό επίπεδο και όλο αυτό βοήθησε συνολικά την ομάδα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.549 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ρόστερ μας έχει πολύ ποιότητα και αυτό ανεβάζει τον καθέναν μέσα από την καθημερινή προπόνηση. Πιστεύω ότι είμαστε όλοι μας έτοιμοι και σε ένα καλό επίπεδο για αυτά τα ευρωπαϊκά ματς που είναι όλα πολύ σημαντικά για όλο τον σύλλογο».

Για την αλλαγή της έδρας του πρώτου αγώνα τόνισε ότι «Είναι καλύτερο για εμάς. Θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας για να προσπαθήσουμε να πάρουμε έναν καλό σκορ για τη ρεβάνς».

Για το φιλικό με την Τσβόλε σημείωσε ότι «Ναι, σίγουρα. Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ένα πολύ καλό τεστ για εμάς. Και στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε κάναμε ένα καλό ματς, αλλά στον συγκεκριμένο αγώνα ήμασταν ακόμη πιο δυνατοί. Παίξαμε εξαιρετικά στην επίθεση και γενικά είχαμε ισορροπία στο παιχνίδι μας. Σ’ όλο τον αγώνα κυριαρχήσαμε και δεν αφήσαμε τον αντίπαλό μας να κάνει φάσεις. Ηταν καλό τεστ, για να δούμε πώς είμαστε λίγο πριν ξεκινήσουμε τα επίσημα παιχνίδια. Ναι, ασφαλώς. Ολοι ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Κάναμε καλή εμφάνιση σαν ομάδα, σαν σύνολο μέσα στο γήπεδο, στον αγώνα με την Τσβόλε. Περάσαμε πολλά από τα στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις μέσα στο παιχνίδι μας, είχαμε πολλές και καλές ευκαιρίες στην επίθεση και γενικά δεν απειληθήκαμε. Αυτήν την εικόνα πρέπει να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο εν όψει των αγώνων μας στα προκριματικά του Europa League».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.