ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δίνει χρόνο σε Στάικο ο «Στράμα»!

Ο Πασχάλης Στάικος, ο οποίος συμμετείχε στην φετινή προετοιμασία, φαίνεται ότι θα πάρει ευκαιρίες φέτος από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Δίνει χρόνο σε Στάικο ο «Στράμα»!

Ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την παρουσία του Πασχάλη Στάικου στην φετινή προετοιμασία. Αυτό φαίνεται κι από το γεγονός ότι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και στις δύο «δυνατές» φιλικές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού, με Φενέρ και Τσβόλε (σ’ αυτήν πήρε και λεπτά συμμετοχής).

Έτσι είναι φανερό ότι ο «Στράμα» είναι διατεθειμένος να δώσει ευκαιρίες στον νεαρό χαφ και είναι στο χέρι του να τις εκμεταλλευτεί και να κάνει το βήμα παραπάνω στο «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.