ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Για τρία χρόνια στην Μπάγερν ο Τζόρτζεβιτς»

Όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπάγερν Μονάχου και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Για τρία χρόνια στην Μπάγερν ο Τζόρτζεβιτς»

Ο Σέρβος τεχνικός, μετά από το αποτυχημένο πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό, έχει ακόμα μία ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του σε συλλογικό επίπεδο.

Ο Τζόρτζεβιτς σύμφωνα και με τα γερμανικά δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, έχει πει το «ναι» για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (2+1) με την Μπάγερν και θα αντικαταστατήσει Σβέτισλαβ Πέσιτς, που αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από προβλήματα υγείας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.