ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα

«Το παλεύει για Φοτού ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ζαραγόσα, για την απόκτηση του Ισαάκ Φοτού.

«Το παλεύει για Φοτού ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός μετά και την απόκτηση του Κέι Σι Ρίβερς, ψάχνει το τεσσάρι που κλείσει το ρόστερ και σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, υπάρχουν συζητήσεις με επίκεντρο τον πάουερ φόργουορντ της Ζαραγόσα.

Όπως αναφέρει το «sportando.com», οι «πράσινοι» είναι σε συζητήσεις με τους Ισπανούς για τον Νεοζηλανδό άσο, του οποίου το buy out εκπνέει αύριο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός προσφέρει στη Ζαραγόσα μέχρι στιγμής το ποσό των 250 χιλιάδων, τη στιγμή που οι Ισπανοί ζητούν 400 χιλιάδες για να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χρόνος δεν υπάρχει για το νούμερο ένα στόχο του Εξάστερου, όπως σημειώνει το δημοσίευμα του Sportando.

Βέβαια, όπως σας έχουμε ενημερώσει από χθες, ο Παναθηναϊκός είναι σε συζητήσεις με τον Τόρνικε Σενγκέλια που είναι και ο πρώτος στόχος για τη θέση «4».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.