ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άνετα η ΑΪΚ πριν τον Παναθηναϊκό (vids)

Στο σουηδικό ντέρμπι με αντίπαλο την Χάμαρμπι, η ΑΪΚ Στοκχόλμης πήρε μία άνετη νίκη με 3-0 στο τελευταίο παιχνίδι της, πριν τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Άνετα η ΑΪΚ πριν τον Παναθηναϊκό (vids)

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον Γ’ προκριματικό γύρο, έκανε ό, τι ήθελε στην αντίπαλο της και πήρε μία άνετη εκτός έδρας νίκη.

Το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου η ΑΪΚ σημείωσε τρία γκολ, κάνοντας τρομερό ξεκίνημα στο παιχνίδι.

Οι Σουηδοί μπήκαν μπροστά μόλις στο 10′, όταν ο Χάουκσον με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ΑΪΚ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το 2-0, ήρθε λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 17′, με τον Μαρκάνεν να δέχεται το «δώρο» του αντίπαλου τερματοφύλακα και με νέα κεφαλιά να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το τελικό σκορ, διαμορφώθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όταν ο Οφόρι μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έγραψε το 3-0.

Η ΑΪΚ αγωνίστηκε με 3-5-2 και επιθετικό δίδυμο τους Ισιζάκι, Μαρκάνεν.

Η 11αδα της: Κάλγκρεν, Χάουκσον, Κάρλσον, Χόιβελντ, Γιόχανσον, Κπόζο, Οφόρι, Ισιζάκι, Μπλόμπεργκ, Μαρκάνεν, Άβντιτς

Τα γκολ της αναμέτρησης:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.