ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ταύτιση με την ανακοίνωση της Θύρας 13

Έντονη ενόχληση Ερασιτέχνη για το θέμα της Λεωφόρου

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, είναι δυσαρεστημένος από την παραχώρηση της Λεωφόρου, αλλά και από το γεγονός πως δεν ενημερώθηκε πριν παρθεί η απόφαση.

Έντονη ενόχληση Ερασιτέχνη για το θέμα της Λεωφόρου

Η παραχώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου στον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει δημιουργήσει δυσαρέσκεια στις τάξεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, εκφράζουν αρχικά, την έντονη ενόχληση τους για το γεγονός πως δεν υπήρξε ενημέρωση από την ΠΑΕ για την παραχώρηση του ιστορικου γηπέδου και χρειάστηκε η ανακοίνωση του ΠΑΣ, για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Παράλληλα, τονίζουν πως ταυτίζονται απόλυτα με την ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο νωρίτερα η Θύρα 13, σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.861 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.