ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Είδε ΑΪΚ ο Χένρικσεν

Ο Ρενέ Χένρικσεν βρέθηκε για λογαριασμό του ΠαναθηναΪκού στη Σουηδία, με σκοπό να δει από κοντά την ΑΪΚ στο ντέρμπι με τη Χάμαρμπι.

Είδε ΑΪΚ ο Χένρικσεν

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού, πήρε μία άνετη νίκη στο σουηδικό ντέρμπι και ο Ρενέ Χένρικσεν βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου, ώστε να δει από κοντά την αναμέτρηση.

Ο Χένρικσεν, παρακολούθησε το παιχνίδι ως «κατάσκοπος» για λογαριασμό του «τριφυλλιού» και θα μεταφέρει τις πληροφορίες που συγκέντρωσε, στον Αντρέα Στραματσόνι και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...