ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σύμφωνα με τους Αργεντινούς

«Φεύγει για Ελλάδα ο Ρινάλντι»

Δεδομένη θεωρούν στην Αργεντινή την αποχώρηση του Λαουτάρο Ρινάλντι για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε άνθρωπος της Αρχεντίνος.

«Φεύγει για Ελλάδα ο Ρινάλντι»

Τα επίσημα ματς για το «τριφύλλι» έρχονται, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας ενόψει νέας σεζόν είναι ακόμη σε ισχύ και στον Παναθηναϊκό, έχουν βάλει ως πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής, με τον Λαουτάρο Ρινάλντι να είναι στην κορυφή της λίστας, με τα τελευταία νέα που έρχονται από την Αργεντινή να είναι ενθαρρυντικά.

Συγκεκριμένα, μετά και τη βελτιωμένη πρόταση που έκαναν οι «πράσινοι» στην Αρχεντίνος Τζούνιορ, εκείνοι έριξαν τις απαιτήσεις τους και η συμφωνία όπως αναφέρουν είναι θέμα χρόνου να κλείσει. Παράλληλα το γεγονός αυτό, έρχεται να το ενισχύσει και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου που ανήκει ο Ρινάλντι, καθώς μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και τόνισε πως η αποχώρηση του ποδοσφαιριστή θεωρείται δεδομένη.

Παράλληλα, ο ραδιοφωνικός σταθμός που ασχολείται κατά κύριο λόγο με την Αρχεντίνος και τα μεταγραφικά της, ανέφερε πως ο παίκτης σύντομα θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, ώστε να κλείσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.