ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δοκιμάζεται στην Τερνάνα ο Χουχούμης

Στην Ιταλία, όπου δοκιμάζεται από την Τερνάνα, βρίσκεται ο Διαμαντής Χουχούμης τις τελευταίες μέρες

Δοκιμάζεται στην Τερνάνα ο Χουχούμης

Ο νεαρός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, δεν αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό.

Ο Χουχούμης, για αυτό το λόγο, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία, όπου δοκιμάζεται με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, έχοντας αγωνιστεί και στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Γκούμπιο.

Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, που αγωνίζεται στη Serie B, μίλησε για το νεαρό άσο: «Ο Χουχούμης έχει καλό πόδι, μόλις ήρθε όμως και θα πρέπει να δουλέψει. Θα έχει αυτή την εβδομάδα να προετοιμαστεί μέχρι το επόμενο φιλικό».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Χουχούμης θα δοκιμαστεί για ακόμα μία εβδομάδα, θα αγωνιστεί και σε νέο φιλικό παιχνίδι, σύμφωνα με calcioternano.it και ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, θα αποφασίσει αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.