ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

2χρονο παιδάκι δηλητηριάστηκε από τις φόλες

Ένα από τα θλιβερά γεγονότα που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε έξαρση σε πολλές γειτονιές της χώρας είναι οι φόλες που «ρίχνουν» ασυνείδητοι σε διάφορες γωνιές σε μια προσπάθεια να εξαφανίσουν τα αδέσποτα σκυλιά που τριγυρνούν στην εκάστοτε περιοχή.

2χρονο παιδάκι δηλητηριάστηκε από τις φόλες

Τα καταδικαστέα αυτά συμβάντα δεν θέτουν σε κίνδυνο μόνο την υγεία των ζώων, αδέσποτων ή μη, αλλά δυστυχώς και παιδιών που παίζουν αμέριμνα σε περιοχές που τοποθετούνται αυτές οι φόλες.

Διαβάστε την ιστορία με ένα κλικ εδώ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.