ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ

Χαραλαμπόπουλος… μέχρι το 2024

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, για τα επόμενα οκτώ χρόνια!

Χαραλαμπόπουλος... μέχρι το 2024

Ο 19χρονος φόργουορντ και MVP του πρόσφατου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 που έγινε στη Χαλκίδα, θα είναι για τα επόμενα οκτώ χρόνια «πράσινος» και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για τη συμφωνία, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

O Xαραλαμπόπουλος, είναι δίχως αμφιβολία το next big thing του ελληνικού μπάσκετ και η νέα συμφωνία, βάζει τον νεαρό φόργουρντ στο ίδιο μονοπάτι που βάδισαν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης.

Άλλωστε, ο 19χρονος άσος, που βρίσκεται στο «τριφύλλι» εδώ και τέσσερα χρόνια, με την ολοκλήρωση της συμφωνίας το 2024, θα έχει συμπληρώσει 12 χρόνια παρουσίας με τα πράσινα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο νέο συμβόλαιο του Χαραλαμπόπουλου, υπάρχει και buy-out για το NBA, εφόσον ο παίκτης θελήσει να πάει, αλλά είναι ξεκάθαρο πως στην Ελλάδα, θα φορέσει μόνο τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για τα επόμενα οκτώ χρόνια.

«Είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό για πολλά ακόμη χρόνια. Είναι από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Ευρώπης και αποτελεί τιμή για κάθε αθλητή να φορά αυτή τη φανέλα», δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στοpaobc.gr και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για σκληρή δουλειά. Θα συνεχίσω να ακολουθώ πιστά τις οδηγίες των προπονητών μου ώστε να βελτιώνομαι συνεχώς και να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της».  

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.