ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γουακάσο: «Βήμα βήμα να πετύχουμε τους στόχους μας»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα και τη συνάντηση που είχε με τον Μάικλ Εσιέν, μίλησε ο Μουμπάρακ Γουακάσο.

Γουακάσο: «Βήμα βήμα να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ο Γκανέζος μέσος, κατά την παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων, αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από το «τριφύλλι», στην ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα, αλλά και στον Μάικλ Εσιέν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι όλα εντάξει, οι συμπαίκτες, η ομάδα, το σταφ είναι όλοι πολύ καλοί και μπορούμε δουλεύοντας βήμα βήμα να πετύχουμε τους στόχους μας που ξεκινάνε από το να τα καταφέρουμε στην Ευρώπη»

Για ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Κοπα Άφρικα τον ερχόμενο Γενάρη: «Ναι η αλήθεια είναι ότι έχουμε το Κόπα Άφρικα όμως στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο μου και ουσιαστικά να μπορώ να είμαι εδώ συγκεντρωμένος και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό που θα με στείλει στο Κόπα Άφρικα»

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνάντηση που ειχε πρόσφατα με τον Εσιέν και αν τον ρώτησε για τον Παναθηναϊκό: «Και στις διακοπές μου ήμουν με τον Εσιέν, μιλούσα μαζί του και για τα θετικά και για τα αρνητικά όμως όσα είπαμε μεταξύ εκείνου και εμένα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είπαμε ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.