ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«στοχος μας μονο η νίκη»

Ζέκα: «Να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη»

Ο Κάρλος Ζέκα, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΪΚ, τόνισε ότι στο μυαλό όλων στο «τριφύλλι» είναι μόνο η νίκη.

Ζέκα: «Να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρλος Ζέκα:

Για το βάρος που θα έχει φέτος η ομάδα, μετά την περσινή καταστροφική σεζόν:

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό που συνέβη πέρυσι ήταν κάτι πολύ δύσκολο αλλά το έχουμε βγάλει από το μυαλό μας. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, προσπαθούμε να αφομοιώσουμε τις σκέψεις του προπονητή, είμαστε έτοιμοι και ο στόχος είναι η νίκη».

Πως θα διαχειριστούν οι ποδοσφαιριστές την κατάσταση και το άγχος που υπάρχει:

«Πίεση πάντα θα υπάρχει σε όλους τους αγώνες. Η περσινή ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Δεν θα περάσουμε πάλι τα ίδια. Φέτος είμαστε διαφορετική ομάδα, με νέο επιτελείο κι εμείς οι παλαιότεροι θα προσπαθήσουμε να μεταδώσουμε ό,τι μπορούμε στους νέους συμπαίκτες. Να μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος».

Πως πιστεύεις ότι θ’ αγωνιστεί η ΑΪΚ:

«Ο προπονητής θα μας δείξει τον τρόπο που παίζει η ΑΪΚ. Από εκεί και πέρα ξέρουμε ότι έχει φυσική κατάσταση η σουηδική ομάδα και θα κοιτάξει από την πλευρά της να πάρει τη νίκη. Τον ίδιο στόχο έχουμε κι εμείς».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός πως παίζουν μαζί με τον Λεντέσμα:

«Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Λεντέσμα. Έχει έρθει για να βοηθήσει την ομάδα κι όχι μόνο εμένα. Παίζουμε καλά μαζί, είναι έμπειρος και αποτελεί πλεονέκτημα αυτό. Όσες φορές παίζουμε μαζί, έχουμε καλή συνεργασία και θα πάμε πολύ καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.