ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επιστρέφει ο Γκιστ! (Pic)

Νοσταλγία… έπιασε τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος μέσω Instagram, προανήγγειλε την επιστροφή του στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, όπου βρισκόταν, ανεβάζοντας και μια εκπληκτική φωτογραφία.

Επιστρέφει ο Γκιστ! (Pic)

Ο Τζέιμς Γκιστ μέσω του λογαριασμού στο Instagram, αποκάλυψε πως πολύ σύντομα θα βρίσκεται στην Ελλάδα, για να ξεκινήσει σιγά-σιγά να προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν.

Πόσταρε μια εκπληκτική φωτογραφία, όπου φοράει τη φανέλα με το «Ν. 14», συνοδεύοντας τη με το εξής μήνυμα: «Έφτασε η ώρα να επιστρέψω σε αυτό το αγαπημένο μου μέρος, που λέγεται Ελλάδα».

Δείτε τη φωτογραφία:

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 30.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Almost time to get back to that lovely place called Greece #Blessed#RealRecognizeReal#FireAssPic 🔥🔥🔥

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης James Gist III (@gistopoulous14) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.