ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο μικρός Βασίλης, γίνεται μεγάλος… Χαραλαμπόπουλος

Με τις μέχρι στιγμής κινήσεις του Παναθηναϊκού, το μόνο ξεκάθαρο «τριάρι» του Παναθηναϊκού, είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, γεγονός, που αποδεικνύει εμπράκτως, το ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης, βασίζει πολλά στο νεαρό.

Ο μικρός Βασίλης, γίνεται μεγάλος… Χαραλαμπόπουλος

Κ.Σ. Ρίβερς και ένα «τεσσάρι» ακόμα (συν τον Πατ Καλάθη), είναι οι μεταγραφές που συμπληρώνουν το πάζλ του «εξάστερου» με όλες τις θέσεις να έχουν καλυφθεί επαρκώς, πλην μιας, αυτή του «σμολ φόργουορντ» η οποία πλην του Χαραλαμπόπουλου, δεν υπάρχει άλλο καθαρό «τριάρι».

Αυτό δεν αποτελεί φυσικά μομφή, προς τον «πράσινο» σχεδιασμό, αφού στο μυαλό του «Άρτζι» υπάρχει το σχέδιο, για το πώς θα παρουσιάζεται το «τριφύλλι», όσον αφορά αυτή τη θέση.

Είτε με τον Ρίβερς αντί του Χαραλαμπόπουλου, είτε με σχήμα τριών κοντών, ο μικρός θα αποτελεί κομβικό παίκτη της ομάδας σε κάθε περίπτωση.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.798 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα στοιχεία τα διαθέτει και με το παραπάνω. Αυτό που πρέπει να συμβεί, είναι μέσα από τα παιχνίδια να πάρει τα… πάνω του, να βρει ρυθμό, να αποκτήσει τσαμπουκά και να μπορέσει να βγάλει στο παρκέ, τα ηγετικά του στοιχεία, αυτά που τον έχουν κάνει, μακράν τον καλύτερο παίκτη στην ηλικία του.

Η φετινή χρονιά, είναι η χρονιά του. Ο μικρός Βασίλης, πρέπει να γίνει… Χαραλαμπόπουλος και να πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Το ρόστερ που δημιουργείται είναι αρκετά δυνατό για να τον πλαισιώσει και να τον βοηθήσει να ανεβάσει το επίπεδο του, ακόμα περισσότερο.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μπορεί να γίνει τα επόμενα χρόνια, το βασικό τριάρι του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, το ξέρουμε και το ξέρει. Ώρα να το δείξει…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.