ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μιχαλαριάς: «Απαραίτητα τα χρήματα, μέλη με συνείδηση»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Ηλίας Μιχαλαριάς, αναφέρθηκε στην κάρτα φιλάθλου της «Μάνας του Λόχου», τονίζοντας πως θέλει να ενημερωθεί ο κόσμος της ομάδας και να έρθει να στηρίξει το Σύλλογο.

Μιχαλαριάς: «Απαραίτητα τα χρήματα, μέλη με συνείδηση»

Ο κ. Μιχαλαριάς, παράλληλα γνωστοποίησε πως η αυριανή προωθητική ενέργεια του Ερασιτέχνη, που θα λάβει χώρα, πριν από το ματς της ομάδας ποδοσφαίρου, θα επαναληφθεί και σε άλλα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Μιχαλαριάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την κάρτα μέλους στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό:

«Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι η βάση κάθε ομάδας σε όλο τον κόσμο. Κάνουμε την προσπάθεια της ενημέρωσης γιατί δεν ξέρει ο κόσμος τι σημαίνει να είσαι μέλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Πρώτα απ’ όλα, σημαίνει να είσαι μέλος της Γενικής Συνέλευση που είναι το ανώτατο όργανο του Παναθηναϊκού. Πιο παλιά, ο Ερασιτέχνης ήταν ένα κλειστό κλαμπ και πολύ δύσκολο για να μπεις. Τώρα πια, οι διαδικασίες έχουν απλουστευτεί. Δεν χρειάζεται πολλά χαρτιά, αλλά μία απλή φωτοτυπία της ταυτότητας και 60 ευρώ ετήσια συνδρομή. Για πρώτη φορά θα έχει δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του Ιουλίου του 2017.

Θα επεκταθεί σε όλα τα παιχνίδια αυτό και όχι μόνο σε αυτό με την ΑΪΚ. Θα είμαστε έξω από τον κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» από νωρίς και θα προσπαθούμε να ενημερώνουμε τον κόσμο και σε άλλα ματς. Δεν έχουμε βάλει κάποιο στόχο και περισσότερο μας ενδιαφέρει η ενημέρωση, παρά ο αριθμός των μελών. Το ζήτημα είναι να μάθει ο κόσμος το λόγο για τον οποίο έρχεται. Το ζητούμενο είναι να γίνεται με τη θέλησή τους, δηλαδή, «θέλω να έχω δικαίωμα ψήφου», «να είμαι παρών στις αποφάσεις για το γήπεδο» και γενικά όλα τα μεγάλα ζητήματα του Παναθηναϊκού. Τα χρήματα για τον Ερασιτέχνη είναι απαραίτητα, αλλά θέλουμε να κάνουμε μέλη με συνείδηση».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...