ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αναχωρεί για Ρίο ο Κουλούρης (vid, pic)

Ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού Α.Ο., Δημήτρης Κουλούρης, θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για το Ρίο.

Αναχωρεί για Ρίο ο Κουλούρης (vid, pic)

Ο αθλητής του «τριφυλλιού», θα δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας και σήμερα το απόγευμα ταξιδεύει.

Ο Κουλούρης, θα αγωνιστεί στις 9 Αυγούστου στα προκριματικά των 200 μ. πρόσθιο, με τους αγώνες να ξεκινούν στις 12:30 (18:30 ώρα Ελλάδας).

Σε περίπτωση πρόκρισης, οι ημιτελικοί διεξάγονται την ίδια ημέρα και οι τελικοί στις 10 Αυγούστου, με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ2.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
857600_4735245599378_481871065_o

Λίγες ώρες πριν περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Δημήτρης Κουλούρης δήλωσε στο panathinaikos1908.gr:

«Πριν λίγο καιρό δυσκολευόμουν να συνειδητοποιήσω πως θα πάρω μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι όμως σήμερα αναχωρώ με μέρος της αποστολής για το Ρίο. Στόχος μου αρχικά είναι να απολαύσω την μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, το όνειρο κάθε αθλητή, αλλά και να διεκδικήσω, εξαντλώντας όλες τις πιθανότητες που μου αναλογούν, το καλύτερο δυνατό από τη συμμετοχή μου στη διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Γιάννη Μηλιδάκη και τον Παναγιώτη Παϊπέτη, και φυσικά την ομάδα μου τον Παναθηναϊκό, για τη στήριξή τους σε όλη αυτή την πολύ δύσκολη φετινή πορεία,  χωρίς την οποία πιθανότατα να μην ήμουν σε θέση να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου».

O προπονητής του κολυμβητή του Τριφυλλιού, Γιάννης Μηλιδάκης, τόνισε:

«Το γεγονός ότι ο Δημήτρης θα λάβει συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμένα ως προπονητή αλλά παράλληλα και πολύ συγκινητικό, καθώς πρόκειται για έναν αθλητή που «κυνηγάει» αυτό το όνειρο τα τελευταία 10 χρόνια. Τώρα έφτασε η ώρα να το πραγματοποιήσει, έπειτα από πολύ κόπο, αμέτρητες ώρες στις πισίνες και πολλές θυσίες. Του εύχομαι καλή προσαρμογή στο Ρίο και καλή επιτυχία στους αγώνες. Πιστεύω πολύ στον Δημήτρη και έχω την πεποίθηση ότι τις ημέρες που θα αγωνιστεί, θα βρεθεί σε καλή φόρμα και θα πιάσει καλή απόδοση».

Θυμίζουμε τη  «μαγική» κούρσα του κολυμβητή του Παναθηναϊκού Α.Ο. στα 200μ. πρόσθιο με χρόνο 2:11.20, όπου έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016, στο Ρίο ντε Τζανέιρο (2:11.66), κατά τη διάρκεια  του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κολύμβησης που διεξήχθη το τριήμερο 4-6/3 στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...