ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βλάχος: «Σε λίγους μήνες άλλο γήπεδο»! (Pic)

Με μια φωτογραφία από τις ανακαινισμένες θύρες των επισήμων του «Απ. Νικολαΐδης» στο λογαριασμό του στο facebook, θέλησε να τοποθετηθεί ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Σπύρος Βλάχος.

Βλάχος: «Σε λίγους μήνες άλλο γήπεδο»! (Pic)

Μια φωτογραφία με τις ανακαινισμένες θύρες των επισήμων και τα νέα καθίσματα που έχουν τοποθετηθεί ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Σπύρος Βλάχος, ενώ έγραψε και το ακόλουθο μήνυμα: «Σε λίγους μήνες θα είναι άλλο γήπεδο…»!

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να απαντήσει σε αρκετούς φίλους της ομάδας σε διάφορα ερωτήματα που του έθεσαν, σχετικά με την ανακαίνιση του νέου γηπέδου.

Χωρίς τίτλο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...