ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λεντέσμα: «Για τη νίκη στη Σουηδία»

Ο Κρίστιαν Λεντέσμα σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάει στην Σουηδία για τη νίκη.

Λεντέσμα: «Για τη νίκη στη Σουηδία»

Αναλυτικά όσα δήλωσε Κρίστιαν Λεντέσμα στον OTE TV:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε πως θα ‘ναι έτσι. Το αποτέλεσμα πιστεύω πως δεν αντικατοπτρίζει την παρουσία μας και τις ευκαιρίες μας. Το σημαντικό είναι πως καταφέραμε να μην δεχτούμε κάποιο γκολ».

Αναφορικά με την προσέγγιση του δεύτερου αγώνα από τον Παναθηναϊκό, ο Λεντέσμα δήλωσε: «Η αλήθεια είναι πως πρέπει να πάμε στη Σουηδία για τη νίκη και να μην επαναπαυτούμε στο σημερινό παιχνίδι. Αυτό αντικατοπτρίζει τη νοοτροπία και το χαρακτήρα της ομάδας. Είδαμε τις δυσκολίες σήμερα και ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και στο επόμενο παιχνίδι». 

Ο έμπειρος μέσος ρωτήθηκε και για την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό και τον ηγετικό ρόλο που έχει: «Η προσαρμογή είναι πολύ καλή και ταχεία. Το γεγονός πως στην ομάδα υπάρχουν πολλοί ξένοι παίκτες, με βοηθάει αρκετά».  

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.529 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.