ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τελευταία κρούση στην Αρχεντίνος

Περιμένει την απάντηση για Ρινάλντι

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να τελειώνουν με την υπόθεση Ρινάλντι και περιμένουν την οριστική απάντηση της Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Περιμένει την απάντηση για Ρινάλντι

Οι «πράσινοι», θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση Ρινάλντι και περιμένουν την οριστική απάντηση της ομάδας του.

Όπως αναφέρει η «Goal», στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να περιμένουν περισσότερο και επιθυμούν την οριστική απάντηση της Αρχεντίνος.

Η πρόταση του «τριφυλλιού», φτάνει τις 250 χιλιάδες και ο παίκτης πιέζει για να έρθει στην Ελλάδα, με την ομάδα του να κινδυνεύει να χάσει τον Ρινάλντι ως ελεύθερο σε λίγους μήνες.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.533 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.