Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, fotbolltransfers.com, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση για συμβόλαιο στον επιθετικό που ανήκει στην Ράντερς. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται αυτό το όνομα για τον Παναθηναϊκό. Κάτι αντίστοιχο συνέβη πριν από λίγες εβδομάδες, όμως τα ξένα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι η «πράσινη» πρόταση είχε απορριφθεί.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι υπάρχει πρόταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο να παίξω στον Παναθηναϊκό, είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, όμως θα μπορώ να πω περισσότερα αν υπάρξει συμφωνία».

«Κρατάω τις πόρτες ανοιχτές αλλά θα προτιμούσα να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Το πλάνο ήταν να γυρίσω πίσω στην Σκανδιναβία να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να πάω πάλι στο εξωτερικό. 

Δυο χρόνια στην σειρά τώρα έχω κερδίσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ και θα σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω και πάλι στο εξωτερικό. Εγώ όμως είμαι επικεντρωμένος στις προπονήσεις καθώς για τα υπόλοιπα φροντίζει ο ατζέντης μου. Μένει ένα ακόμα παιχνίδι και μετά θα πετάξω για την Βραζιλία και τους Ολυμπιακούς αγώνες για τους οποίους ανυπομονώ».

Για τον Μπεργκ είπε:  «Δεν τον ξέρω, όμως τον έχω δει να παίζει. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Αν τελικά πάω στην ομάδα θα με βοηθήσει πολύ στο να προσαρμοστώ ότι θα ύπάρχει ένας Σουηδός ποδοσφαιριστής εκεί».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου