ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΞΈΝΑ ΜΕΣΑ

«Νέα πρόταση του Παναθηναϊκού για Ίσακ»

Σύμφωνα με ιστοσελίδα από σκανδιναβική χώρα, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε νέα πρόταση για τον επιθετικό της Ράντερς, Μίκαελ Ίσακ.

«Νέα πρόταση του Παναθηναϊκού για Ίσακ»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, fotbolltransfers.com, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση για συμβόλαιο στον επιθετικό που ανήκει στην Ράντερς. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται αυτό το όνομα για τον Παναθηναϊκό. Κάτι αντίστοιχο συνέβη πριν από λίγες εβδομάδες, όμως τα ξένα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι η «πράσινη» πρόταση είχε απορριφθεί.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι υπάρχει πρόταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο να παίξω στον Παναθηναϊκό, είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, όμως θα μπορώ να πω περισσότερα αν υπάρξει συμφωνία».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Κρατάω τις πόρτες ανοιχτές αλλά θα προτιμούσα να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Το πλάνο ήταν να γυρίσω πίσω στην Σκανδιναβία να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να πάω πάλι στο εξωτερικό. 

Δυο χρόνια στην σειρά τώρα έχω κερδίσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ και θα σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω και πάλι στο εξωτερικό. Εγώ όμως είμαι επικεντρωμένος στις προπονήσεις καθώς για τα υπόλοιπα φροντίζει ο ατζέντης μου. Μένει ένα ακόμα παιχνίδι και μετά θα πετάξω για την Βραζιλία και τους Ολυμπιακούς αγώνες για τους οποίους ανυπομονώ».

Για τον Μπεργκ είπε:  «Δεν τον ξέρω, όμως τον έχω δει να παίζει. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Αν τελικά πάω στην ομάδα θα με βοηθήσει πολύ στο να προσαρμοστώ ότι θα ύπάρχει ένας Σουηδός ποδοσφαιριστής εκεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.