ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον Παναθηναϊκό ο Τηλέμαχος Πίσσας!

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό περιφερειακό, Τηλέμαχο Πίσσα!

Στον Παναθηναϊκό ο Τηλέμαχος Πίσσας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο.  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τηλέμαχο Πίσσα. Ο νεαρός ταλαντούχος περιφερειακός είναι γεννημένος στις 25 Οκτωβρίου 1995, έχει ύψος 1.92, ζυγίζει 84 κιλά και εντάσσεται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας.

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:

2015-2016 Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2013-2015 Νηρέας Λαμίας

2003-2013 ΟΦΗ

Ο νεοαποκτηθείς φέρελπις πολίστας δήλωσε στο panathinaikos1908.gr:

«Είναι τιμή μου που θα αγωνίζομαι σε έναν τεράστιο και τόσο λαοφιλή Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ για την επίτευξή τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...