ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Να «δέσει» τον Βραζιλιάνο θέλει ο Παναθηναϊκός

Νέο συμβόλαιο σε Μολέντο

Ο Ροντρίγκο Μολέντο βρίσκεται-δικαίως-το προσκήνιο, αφού οι εμφανίσεις του και το γκολ επί της ΑΙΚ, έχουν ανεβάσει τις μετοχές του κατακόρυφα, με τον Παναθηναϊκό να ετοιμάζεται να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο.

Νέο συμβόλαιο σε Μολέντο

Με τα δημοσιεύματα να δίνουν και να παίρνουν… για πιθανό ενδιαφέρον ιταλικών συλλόγων για τον Ροντρίγκο Μολέντο, οι «πράσινοι» φαίνεται πως έχουν θέσει άμεση προτεραιότητα, την επέκταση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου (το υπάρχον λήγει το 2018), με αυξημένες απολαβές αλλά και μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης.

Ο Βραζιλιάνος έχει αποδειχθεί λίρα εκατό… για το «τριφύλλι». Οι περσινές του εμφανίσεις δεν πέρασαν απαρατήρητες, ωστόσο τώρα με τα ευρωπαϊκά ματς, περισσότερα μάτια βλέπουν τον κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος ξεκίνησε από κει που σταμάτησε… πέρσι, με σούπερ εμφανίσεις.

Ο Μολέντο, παρά το γεγονός πως ήρθε στην Ελλάδα, με την ταμπέλα του λίγο ή πολύ… παροπλισμένου ποδοσφαιριστή, βγάζει μάτια, δείχνει αναγεννημένος και με τις εμφανίσεις του, μόνο χαμόγελα και αισιοδοξία χαρίζει στον κόσμο της ομάδας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.755 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πρόσωπό του, ο Παναθηναϊκός βρήκε τον ηγέτη που έψαχνε (μετά τον Σίλντενφελντ) και θέλει να κάνει από τώρα το αυτονόητο. Επέκταση συμβολαίου με μεγάλη ρήτρα, ούτως ώστε αν χρειαστεί να τον παραχωρήσει μελλοντικά, τουλάχιστον αν αποκομίσει οικονομικά οφέλη.

Αυτό θα γίνει ακόμα πιο απαραίτητο, αν ο Παναθηναϊκός προχωρήσει κι’ άλλο στην Ευρώπη, όπου η «έκθεση» θα είναι πολύ μεγαλύτερη και οι ομάδες θα έχουν τα μάτια τους ορθάνοικτα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων είναι δεδομένο, ωστόσο στον Παναθηναϊκό δε σκέφτονται καν την πιθανότητα πώλησης του Μολέντο, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.