ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Είναι πολλά τα λεφτά… ΠΑΟ!

Ο Παναθηναϊκός, εκτός από το πρεστίζ του, θέλει να ανασάνει και οικονομικά, γι’ αυτό και η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Είναι πολλά τα λεφτά… ΠΑΟ!

Τα χρήματα που θα εξοικονομήσει ο Παναθηναϊκός, αν και εφόσον προκριθεί στους ομίλους του Europa League, θα είναι μια πολύ σημαντική ανάσα… για το μέλλον. Άλλωστε είναι ακόμα νωπές οι μνήμες, από τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, όπου πρεστίζ και τσέπη, δέχθηκαν «φονικά» χτυπήματα.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν από τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa, με τη συμμετοχή να είναι στα 220.000 ευρώ. Πιθανή πρόκριση στα play off, θα αποφέρει άλλα 230.000 ευρώ, ενώ αν περάσουν και στους ομίλους, θα έχουν 2.400.000 ευρώ (2.850.000 συνολικά), σίγουρα λεφτά! Αν δε, συνδυαστεί αυτό με νίκες, τότε το ποσό θα αυξηθεί περισσότερο.

Από κει και πέρα, στους ομίλους πια, εκτός από τα σίγουρα, σχεδόν τρία εκ. ευρώ, ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να βάλει περισσότερα χρήματα στα ταμεία του, αφού η νίκη κοστολογείται στα 360.000 ευρώ, η ισοπαλία στα 120.000 ευρώ, ενώ η πρώτη θέση στον όμιλο δίνει 500.000 ευρώ και η δεύτερη 250.000. Συνεπώς, το «τριφύλλι» μπορεί και πρέπει… να πάρει μια σημαντική οικονομική ανάσα, ανεξάρτητα με το που θα φτάσει, αλλά σίγουρα, πρέπει με κάθε τρόπο, να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.392 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.