Οι τάσεις… φυγής του Κλωναρίδη, δεν είναι καινούργιο μαντάτο, αφού ο ποδοσφαιριστής, ήδη από πέρσι, είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, βλέποντας και ο ίδιος πως δεν είχε αρκετά αγωνιστικά λεπτά. Ο «Κλώνα» σε κατ’ ιδίαν κουβέντα με τον Στραματσόνι, του είχε εκφράσει την επιθυμία να βρει ομάδα, στην οποία θα είχε ρόλο και θέση βασικού, με τον ιταλό να του εξηγεί πως τον υπολογίζει κανονικά και πως την επόμενη σεζόν (σσ φετινή) θα είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής και ως βασικός, λόγω των πολλών υποχρεώσεων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτό δεν έπεισε τον Κλωναρίδη, ο οποίος παρότι πήρε αρκετό χρόνο στα φιλικά του Παναθηναϊκού, συνεχίσει να θέλει να φύγει, θεωρώντας πως αυτό που χρειάζεται τούτη τη στιγμή στην καριέρα του και στην ηλικία που είναι, αρκετός χρόνος σε μια ομάδα, που θα τον υπολογίζει ως βασικό και αναντικατάστατο μέλος.

Ο 24χρονος άσος, βλέποντας πως ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί αρκετά στις θέσεις της επίθεσης, ενώ ήδη κινείται και για δεύτερο σέντερ φορ, θεωρεί πως μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στο «τριφύλλι», έκλεισε ο κύκλος του.

Η αποχώρηση του θεωρείται δεδομένη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από τη στιγμή, που ο Στραματσόνι δεν φαίνεται διατεθειμένος να του δώσει περισσότερο χρόνο και πιο σημαίνοντα ρόλο στην ομάδα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου