ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσεις... φυγής από τον 24χρονο

Στην έξοδο ο Κλωναρίδης

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δε βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι και γι’ αυτό το λόγο ψάχνει ομάδα, η οποία θα του δώσει το χρόνο συμμετοχής, που ο ίδιος επιθυμεί.

Στην έξοδο ο Κλωναρίδης

Οι τάσεις… φυγής του Κλωναρίδη, δεν είναι καινούργιο μαντάτο, αφού ο ποδοσφαιριστής, ήδη από πέρσι, είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, βλέποντας και ο ίδιος πως δεν είχε αρκετά αγωνιστικά λεπτά. Ο «Κλώνα» σε κατ’ ιδίαν κουβέντα με τον Στραματσόνι, του είχε εκφράσει την επιθυμία να βρει ομάδα, στην οποία θα είχε ρόλο και θέση βασικού, με τον ιταλό να του εξηγεί πως τον υπολογίζει κανονικά και πως την επόμενη σεζόν (σσ φετινή) θα είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής και ως βασικός, λόγω των πολλών υποχρεώσεων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτό δεν έπεισε τον Κλωναρίδη, ο οποίος παρότι πήρε αρκετό χρόνο στα φιλικά του Παναθηναϊκού, συνεχίσει να θέλει να φύγει, θεωρώντας πως αυτό που χρειάζεται τούτη τη στιγμή στην καριέρα του και στην ηλικία που είναι, αρκετός χρόνος σε μια ομάδα, που θα τον υπολογίζει ως βασικό και αναντικατάστατο μέλος.

Ο 24χρονος άσος, βλέποντας πως ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί αρκετά στις θέσεις της επίθεσης, ενώ ήδη κινείται και για δεύτερο σέντερ φορ, θεωρεί πως μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στο «τριφύλλι», έκλεισε ο κύκλος του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αποχώρηση του θεωρείται δεδομένη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από τη στιγμή, που ο Στραματσόνι δεν φαίνεται διατεθειμένος να του δώσει περισσότερο χρόνο και πιο σημαίνοντα ρόλο στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.