ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Και επίσημα στη Μπάγερν ο Τζόρτζεβιτς (Pic)

Η Μπάγερν Μονάχου, ανακοίνωσε και επίσημα τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, στον επόμενό του σταθμό, μετά το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Και επίσημα στη Μπάγερν ο Τζόρτζεβιτς (Pic)

Οι δηλώσεις του «Σάλε»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος του οργανισμού της Μπάγερν. Είμαι επίσης ευχαριστημένος που θα συνεχίσω τη δουλειά του Σβέτισλαβ Πέσιτς. Έχουμε μια μακρά σχέση, καθώς ήμουν ο αρχηγός του στις μικρές εθνικές ομάδες. Ήταν πάντα ένας δάσκαλος και πρότυπο. 

Γνωρίζω για τη σοβαρότητα του νέου πρότζεκτ της ομάδας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας μέχρι στιγμής. Μένουν δύο προσθήκες και μετά η ομάδα θα είναι έτοιμη να προσπαθήσει για το καλύτερο σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.