ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Σε διεθνές τουρνουά οι Νέοι (Pic)

Σε τουρνουά που θα διεξαχθεί 30 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, θα συμμετάσχουν οι νέοι του Παναθηναϊκού.

Σε διεθνές τουρνουά οι Νέοι (Pic)

Από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου, οι νέοι του Παναθηναϊκού θα λάβουν μέρος σε ένα ιστορικό τουρνουά, το «Μεμόριαλ Κριστίνα Βαράνι». Στο ίδιο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι νέοι μεγάλων ομάδων, όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρόμα, η Βαλένθια, η Ίντερ και η Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα οιι όμιλοι είναι τέσσερις και περνάει ο πρώτος από κάθε έναν. Οι «πράσινοι» είναι στον ίδιο όμιλο με την Απρίλια, την Πεσκάρα, τη Ρόμα και τη Σάβιο και θα κάνουν ντεμπούτο στο τουρνουά στις 30/08 με αντίπαλο την Απρίλια. Εν συνεχεία, θα παίξουν την 1η Σεπτεμβρίου με την Πεσκάρα, στις 2 με τη Ρόμα και τέλος, στις 3 Σεπτεμβρίου, με τη Σάβιο. Οι δύο ημιτελικοί, τέλος, θα διεξαχθούν στις 4 Σεπτεμβρίου το πρωί και ο τελικός την ίδια ημέρα το απόγευμα.

Screenshot_2-e1470050002332

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ