ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τσεκάρει Εσιέν η Μπεσίκτας

Τον Μάικλ Εσιέν φέρεται να εξετάζει η Μπεσίκτας, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Τουρκίας, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Τσεκάρει Εσιέν η Μπεσίκτας

Ο Γκανέζος χαφ μπορεί να μην κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, καθώς ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς, όμως ακόμα και σε αυτή την κατάσταση δεν παύει να είναι «hot» όνομα.

Ειδικά στην Τουρκία που κατά καιρούς έχουν βγει δημοσιεύματα με συλλόγους που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Τελευταίο σενάριο είναι αυτό που εμφανίζει την Μπεσίκτας να είναι έτοιμη να τον ντύσει με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Εσιέν όμως ανήκει ακόμα στον Παναθηναϊκό και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη με τη λύση του συμβολαίου του, κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα, αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει όλα και το «διαζύγιο» είναι θέμα ημερών.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.