ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Στον Παναθηναϊκό ο Πέτρος Κάλας!

Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πέτρο Κάλα.

Στον Παναθηναϊκό ο Πέτρος Κάλας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος βόλεϊ των Ανδρών:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πέτρο Κάλα. Ο νεοαποκτηθείς ακραίος, που εντάσσεται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου μας, είναι γεννημένος στις 23 Ιουλίου του 1994, έχει ύψος 1.90 και ζυγίζει 82 κιλά.

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:

2015-16 Ροδίων Άθλησις

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.067 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2014-15 Πανελλήνιος

2012-14 ΟΣΦΠ (Έφηβοι, Άνδρες)

2011-12 ΟΣΦΠ Ακαδημίες

2008-11 Περιστέρι

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα αλλά και για οποιονδήποτε νεαρό αθλητή να ανήκει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, ενός Συλλόγου με τεράστια ιστορία και στο βόλεϊ. Για εμένα η επιλογή από τους ανθρώπους της ομάδας αποτελεί μεγάλο κίνητρο ώστε να δουλέψω πολύ σκληρά μέσα από τις προπονήσεις και όταν μου ζητηθεί να καταφέρω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ», δήλωσε στο paovolleyball.gr ο νεαρός ακραίος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.