ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γουακάσο: «Νίκη και στη Σουηδία»

Σύνθημα νίκης, έστειλε ο Μουμπάρακ Γουακάσο, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για Σουηδία.

Γουακάσο: «Νίκη και στη Σουηδία»

Ο Γκανέζος, σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, αναφέρθηκε στον πλαστικό χλοοτάπητα και στο στόχο του «τριφυλλιού», που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Πρέπει να προχωρήσουμε και να μη μείνουμε στο 1-0 που πετύχαμε στην έδρα μας.

 Πάμε να πάρουμε τη νίκη, δεν μας νοιάζει αν θα παίξουμε σε πλαστικό χλοοτάπητα και δεν θα πρέπει να μας απασχολούν αυτά. Θα παίζουμε πάντα για να νικήσουμε.

Επ’ ουδενί δεν μένουμε στο 1-0 της Λεωφόρου και πάμε στη Σουηδία για να πάρουμε τη νίκη και να περάσουμε στην επόμενη φάση». 

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.358 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.